Vacature HR Adviseur

Stichting Algemeen Bijzondere Scholengroep Amsterdam (ABSA) bestaat uit zes algemeen bijzondere scholen met ruim 2200 leerlingen. De scholen liggen verspreid over diverse wijken in Amsterdam.

Het ABSA bestuurskantoor biedt ondersteuning aan de scholen om kwalitatief goed onderwijs te realiseren. Het bestuurskantoor bestaat uit een directeur-bestuurder, een bestuursondersteuner en een HR adviseur.

 

Wij zoeken met ingang van 1 augustus a.s. een  HR adviseur

voor 20 uur per week (0.5 fte) 

-gedreven, proactief, daadkrachtig, een mensenmens-

Wat ga je doen:

Je komt werken op het bestuurskantoor in Amsterdam in een klein team. In dit profiel zetten we niet alle taken van een HR adviseur op een rij, want die overzie je al.

Je bent een sparringpartner voor de directeur-bestuurder en voor de directeuren. Je adviseert en puzzelt mee op HR vraagstukken De directeur-bestuurder is jouw direct leidinggevende en degene aan wie je verantwoording aflegt.

Binnen ABSA is er een start gemaakt met de HR beleidsbasis, dus er is ruimte voor ontwikkeling. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de HR dienstverlening en daarmee de professionalisering van ABSA. Naast dat je ook operationele HR vraagstukken oppakt, vertaal je organisatievraagstukken naar ABSA breed beleid.

Verder heb je aandacht voor het functioneren van teams, de ontwikkeling van medewerkers, maar ook zaken als verzuim en dossiervorming. Niet alleen analyseer en adviseer je over de te nemen stappen, maar je levert ook een concrete bijdrage aan de oplossing.

Wat willen wij:

Wij zoeken een ervaren HR adviseur die zelfstandig kan werken maar ook gericht is op samenwerken, oprecht geïnteresseerd is in de ander en gewend is feedback te geven en te ontvangen. Je vindt het een uitdaging om zowel operationeel als beleidsmatig bezig te zijn en daar een goede balans in te vinden. ABSA is een lerende organisatie en je werkt dan ook aan continue ontwikkeling. Inschaling geschiedt conform de cao primair onderwijs in schaal 11 (OOP).

Nieuwsgierig? Zie voor meer informatie de functieomschrijving.

Solliciteren?

Als je belangstelling hebt voor deze functie zien wij graag voor 7 mei a.s. je sollicitatiebrief en cv tegemoet. Je kan deze sturen naar onze HR adviseur Janneke Meester via jannekemeester@absascholengroep.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Trix Derriks, directeur-bestuurder, via 06-51602629.

Belangrijke data:

● De sluitingstermijn is 6 mei. De eerste gesprekken vinden plaats op 18 mei in de ochtend.

● De vervolggesprekken vinden plaats op 20 mei in de middag.